Πίστη και Έργα

EKDOSEIS_Pisti_kai_Erga

Σύμφωνα με τη χριστιανική πίστη, ο άνθρωπος δημιουργήθηκε από τον Θεό για να ζει μαζί Του ευτυχισμένος και χαρούμενος. Αυτά ήταν τα πρώτα χρόνια του Αδάμ και της Εύας. Ήρθε όμως η πτώση του καιξαφνικά ο άνθρωπος βρέθηκε μακριά από τον Θεό, ζώντας για αιώνες σε δυστυχία και θλίψη. Η μόνη του ελπίδα για να ξαναβρεί τη χαρά, ήταν να ξαναγυρίσει πίσω στον Θεό καινα ζει μαζί Του, ώστε να μπορεί με τη δύναμή Του καιτην αγάπη Του να είναι πάντοτε ευτυχισμένος και χαρούμενος.

Πατήστε για να δείτε ή να "κατεβάσετε" το βιβλίο...


Καινούργια ζωή αγάπης

EKDOSEIS_Kainourgia_zvi_agapis

Η ουσία της χριστιανικής ζωής και πίστης είναι η αγάπη. Ο Θεός είναι αγάπη (Α' Ιωάν. 4:16). Αυτός και μόνον Αυτός μπορεί να δώσει αγάπη. Την αγάπη Του ο Θεός την έδειξε στον άνθρωπο με τον πιο απίστευτο και δυναμικό τρόπο. Στο κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο κεφάλαιο 3 και στίχο 16 διαβάζουμε: "Τόσο πολύ αγάπησε ο Θεός τον κόσμο, ώστε παρέδωσε στο θάνατο το μονογενή του Υιό, για να μη χαθεί όποιος πιστεύει σ' Αυτόν αλλά να έχει ζωή αιώνια".

Πατήστε για να δείτε ή να "κατεβάσετε" το βιβλίο...

Με τον Θεό όλα είναι δυνατά

EKDOSEIS_Me_ton_Theo_ola_einai_dynata

Η σύγχρονη ζωή έχει διαμορφωθεί κατά τέτοιον τρόπο, ώστε ο άνθρωπος σήμερα να χρειάζεται μεγάλη και καλή δύναμη έξω από τον εαυτό του για να αντιμετωπίσει τα πολυσύνθετα προβλήματα της εποχής μας. Ο άνθρωπος απαραίτητα χρειάζεται σήμερα τον Παντοδύναμο και Πανάγαθο Θεό για να νικήσει τις αρνητικές κακές δυνάμεις, που κάνουν τη ζωή του δύσκολη και αγχώδη. Ο Θεός θέλει και μπορεί να βοηθήσει τον άνθρωπο, κάθε άνθρωπο, που ταπεινά και ειλικρινά ζητάει τη βοήθειά Του. Ο Θεός θέλει και μπορεί να σώσει τον άνθρωπο από την αμαρτία, να τον ελευθερώσει από το άγχος και την κατάθλιψη, να θεραπεύσει το σώμα του και να λύσει άλυτα προβλήματα, κάνοντας τα αδύνατα δυνατά.

Πατήστε για να δείτε ή να "κατεβάσετε" το βιβλίο...


Ευλογημένοι Συνειδητοί Χριστιανοί

EKDOSEIS_Eylogimenoi_syneidhtoi_Xristianoi

Ο αιώνας μας έχει χαρακτηριστεί ως ο αιώνας της σύγχυσης, της ανησυχίας και του άγχους. Η αφθονία των υλικών αγαθών και μέσων, αντί να κάνει τον άνθρωπο πιο ήρεμο και πιο ευτυχισμένο, τον κάνει νευρικό και δυστυχισμένο.

Ο σύγχρονος άνθρωπος χρειάζεται απαραίτητα καθημερινό βοηθό και συμπαραστάτη, που θα του δίνει την υπερφυσική και υπεράνθρωπη δύναμη, ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τον εαυτό του και τα πολλά σύγχρονα δεινά που κάνουν τη ζωή του δυστυχισμένη.

Πατήστε για να δείτε ή να "κατεβάσετε" το βιβλίο...