Κοπή της Βασιλόπιττας
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

 Μάρτιος – Απρίλιος 2024

 

Κοπή της Βασιλόπιττας

 

Web Size 11  Web Size 11 

 

Ήταν μεγάλη μας χαρά να έχουμε μεταξύ μας τον από πολλών ετών πολύ αγαπητό π. Θεότιμο στην ετήσια εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας στην Αδελφότητά μας.

 

Μία ευκαιρία να συγκεντρωθούμε και πάλι πολλοί αδελφοί και να ενισχύσουμε την πίστη μας στον Ιησού Χριστό, μα και την αγάπη μας και στον Θεό και Σωτήρα μας, αλλά και στους αδελφούς μας.

 

Τα πρόσωπα όλων χαρούμενα, καθώς εισέπρατταν την αγάπη του Θεού μέσα από τα ευλογημένα λόγια του πατρός Θεοτίμου.

 

Και στο τέλος κανείς δεν ήθελε να εγκαταλείψει τη ζεστή ατμόσφαιρα, δημιουργώντας “πηγαδάκια” και συζητώντας θέματα σχετικά με τα θαυμάσια του Θεού στη ζωή των ανθρώπων.

 

Δεν υπάρχουν λόγια να ευχαριστήσουμε τον Άγιο Θεό μας που τόσο πολύ μας αγάπησε, ώστε έδωσε τον ίδιο του τον Γιο τον Μονογενή για μας, και ίδρυσε Εκκλησία δια του Αγίου Πνεύματος, μας περικύκλωσε με πλήθος αμέτρητο Αγίων και μας πλημμυρίζει με την αγάπη Του, όλους τους πιστούς σε όλο τον κόσμο.

 

Μακάρι να μένουμε πιστοί σ’ αυτή Του την αγάπη.

 

Κ. Γεννάδης

Το Σύμβολον της Πίστεως

Πιστεύω εις ένα Θεόν, Πατέρα, Παντοκράτορα, ποιητήν ουρανού και γης, ορατών τε πάντων και αοράτων. Και εις ένα Κύριον Ιησούν Χριστόν, τον Υιόν του Θεού τον μονογενή, τον εκ του Πατρός γεννηθέντα προ πάντων των αιώνων. Φως εκ φωτός, Θεόν αληθινόν εκ Θεού αληθινού γεννηθέντα, ου ποιηθέντα, ομοούσιον τω Πατρί, δι' ου τα πάντα εγένετο. Τον δι' ημάς τους ανθρώπους και δια την ημετέραν σωτηρίαν κατελθόντα εκ των ουρανών, και σαρκωθέντα εκ Πνεύματος Αγίου, και Μαρίας της Παρθένου, και ενανθρωπήσαντα. Σταυρωθέντα τε υπέρ ημών επί Ποντίου Πιλάτου, και παθόντα, και ταφέντα. Και αναστάντα τη τρίτη ημέρα κατά τας Γραφάς. Και ανελθόνται εις τους ουρανούς, και καθεζόμενον εκ δεξιών του Πατρός. Και πάλιν ερχόμενον μετά δόξης κρίναι ζώντας και νεκρούς, Ου της Βασιλείας ουκ έσται τέλος. Και εις το Πνεύμα το Αγιον, το Κύριον, το Ζωοποιόν, το εκ του Πατρός εκπορευόμενον, το συν Πατρί και Υιώ συμπροσκυνούμενον και συνδοξαζόμενον, το λαλήσαν διά των Προφητών. Εις Μίαν, Αγία, Καθολικήν, και Αποστολικήν Εκκλησίαν. Ομολογώ έν Βάπτισμα εις άφεσιν αμαρτιών. Προσδοκώ Ανάστασιν νεκρών, και ζωήν του μέλλοντος αιώνος. Αμήν.

Θα μας βρείτε

Σατωβριάνδου 31 - AΘHNA 104 31 1ος όροφος  (η είσοδος μας είναι διαφορετική της πολυκατοικίας)

Τηλέφωνο: 2105227726

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Top