Κοπή της Βασιλόπιτας
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

Μάρτιος - Απρίλιος 2023

 

Κοπή της Βασιλόπιτας

 

EKKNAfoto  Pie Theotimos

 

Ήταν μεγάλη η χαρά μας που έπειτα από παύση 3 ετών λόγω της πανδημίας, ξαναβρεθήκαμε στην ευλογημένη γιορτή της κοπής της βασιλόπιτας της Αδελφότητάς μας.

Ακόμα μεγαλύτερη χαρά ήταν η παρουσία του αγαπημένου μας πατέρα Θεότιμου που ευλόγησε την βασιλόπιτα και μας μίλησε στην συνέχεια με τον ιδιαίτερο τρόπο που ξέρει ο ίδιος να κερδίζει τις καρδιές των ακροατών.

Η χαρά του Χριστού γέμισε τις καρδιές μας και ευχηθήκαμε μεταξύ μας ο Θεός να είναι ο οδηγός μας στο 2023 και να τον ακολουθούμε με ειλικρινή υπακοή, ακολουθώντας την πορεία των Αγίων της Εκκλησίας μας.

Το Σύμβολον της Πίστεως

Πιστεύω εις ένα Θεόν, Πατέρα, Παντοκράτορα, ποιητήν ουρανού και γης, ορατών τε πάντων και αοράτων. Και εις ένα Κύριον Ιησούν Χριστόν, τον Υιόν του Θεού τον μονογενή, τον εκ του Πατρός γεννηθέντα προ πάντων των αιώνων. Φως εκ φωτός, Θεόν αληθινόν εκ Θεού αληθινού γεννηθέντα, ου ποιηθέντα, ομοούσιον τω Πατρί, δι' ου τα πάντα εγένετο. Τον δι' ημάς τους ανθρώπους και δια την ημετέραν σωτηρίαν κατελθόντα εκ των ουρανών, και σαρκωθέντα εκ Πνεύματος Αγίου, και Μαρίας της Παρθένου, και ενανθρωπήσαντα. Σταυρωθέντα τε υπέρ ημών επί Ποντίου Πιλάτου, και παθόντα, και ταφέντα. Και αναστάντα τη τρίτη ημέρα κατά τας Γραφάς. Και ανελθόνται εις τους ουρανούς, και καθεζόμενον εκ δεξιών του Πατρός. Και πάλιν ερχόμενον μετά δόξης κρίναι ζώντας και νεκρούς, Ου της Βασιλείας ουκ έσται τέλος. Και εις το Πνεύμα το Αγιον, το Κύριον, το Ζωοποιόν, το εκ του Πατρός εκπορευόμενον, το συν Πατρί και Υιώ συμπροσκυνούμενον και συνδοξαζόμενον, το λαλήσαν διά των Προφητών. Εις Μίαν, Αγία, Καθολικήν, και Αποστολικήν Εκκλησίαν. Ομολογώ έν Βάπτισμα εις άφεσιν αμαρτιών. Προσδοκώ Ανάστασιν νεκρών, και ζωήν του μέλλοντος αιώνος. Αμήν.

Θα μας βρείτε

Σατωβριάνδου 31 - AΘHNA 104 31 1ος όροφος  (η είσοδος μας είναι διαφορετική της πολυκατοικίας)

Τηλέφωνο: 2105227726

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Top