Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φυλακές Ανηλίκων Αυλώνα (ΕΚΚΝΑ)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

Ιανουάριος - Φεβρουάριος 2021

 

Φυλακές Ανηλίκων Αυλώνα (ΕΚΚΝΑ)

EKKNAfoto

Λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν ένεκα του κορωνοϊού δεν μπορέσαμε φέτος να επισκεφθούμε το ΕΚΚΝΑ, όπως επί σειρά ετών πραγματοποιούσαμε με επιτυχία κάθε χρόνο.

Επειδή όμως η αγάπη μας και η σκέψη μας είναι πάντα κοντά στα παιδιά, κινητοποιηθήκαμε αρκετοί αδελφοί, συγκεντρώσαμε και λίγο πριν τα Χριστούγεννα αποστείλαμε (όπως φαίνεται και στη φωτογραφία) πολλά πράγματα πρώτης ανάγκης, τα οποία τους είναι απαραίτητα, ιδιαιτέρως τώρα μέσα στην πανδημία. Τα παιδιά αυτά δεν έχουν επισκεπτήρια και κανένας δικός τους άνθρωπος δεν τους πηγαίνει τα πράγματα που χρειάζονται.

Η Διοίκηση των Φυλακών προσφέρει μόνον τα βασικά, που βέβαια δεν επαρκούν να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών και να απαλύνουν τον πόνο τους στο δύσκολο χώρο που ζουν. Γι’ αυτό το λόγο μας απέστειλε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή. Οφείλουμε να φερθούμε ανθρώπινα στα παιδιά αυτά, φέρνοντας τον εαυτό μας στη δική τους θέση.

Ελπίζουμε, με την βοήθεια του Θεού, την επόμενη χρονιά να πάμε αυτοπροσώπως. Να μεταφέρουμε το λόγο του Θεού και να γλυκάνουμε τις ψυχές τους, ώστε να πάρουν την ελπίδα και την δύναμη από τον Θεό να αντέξουν τον εγκλεισμό τους. Γιατί η εντολή του Θεού και η προτροπή Του είναι: «Στην φυλακή ήμουν και με επισκεφθήκατε».

EKKNAThanksletter