Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κένυα
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

Ιανουάριος - Φεβρουάριος 2017

 

1Η Ορθόδοξη Ιεραποστολή της Κένυας συνεχίζει το μεγάλο έργο της, κτίζοντας και εγκαινιάζοντας Ναούς στο όνομα του αληθινού Θεού. Ιδρύουν σχολεία για να μορφώνονται οι νέοι, να μαθαίνουν γράμματα και να γίνονται χρήσιμοι πολίτες.

Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Κένυας αγωνίζεται ακόμα, να λιγοστέψει τον πόνο και τις ασθένειες, παρέχοντας ιατρική περίθαλψη δωρεάν σε όλους τους ανθρώπους. Συνεργάζεται για πολλά χρόνια με διάφορους φιλανθρωπικούς οργανισμούς, με γιατρούς όλων των ειδικοτήτων και θεραπεύουν τις πληγές των ανθρώπων.

Τα νοσοκομεία, οι κλινικές, τα σχολεία, οι Εκκλησίες αποτελούν μερικά από τα δείγματα της αγάπης του Ι. Συνδέσμου (Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός) και οι Αρχές το αναγνωρίζουν, το εκτιμούν και είναι ευγνώμονες σε σας που μας βοηθάτε.

Σε λίγο χρονικό διάστημα οι συνθήκες ζωής καλυτερεύουν. Το φυσικό περιβάλλον, η ομορφιά της δημιουργίας, η ζωή των ανθρώπων, παρ’ όλες τις αντιξοότητες, προσφέρονται πλέον μέσα από την κίνηση και δράση της Ορθοδοξίας.

Η Ορθοδοξία αγκαλιάζει όλους τους ανθρώπους, δεχόμενη τις παραδοσιακές τους συνήθειες. Αυτή είναι, λοιπόν, η υπερδύναμη που μπορεί να σώσει την ανθρωπότητα και να σώσει την ανθρώπινη αναζήτηση.

Πηγή: Ιεραποστολικός Σύνδεσμος Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός

2