Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μαλάουι
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

Ιούλιος - Αύγουστος 2012

 

mission_malaoui«Συνεχίζονται καθημερινά τα συσσίτια σε 300 παιδιά, με πρωινό και γεύμα σε πέντε ενορίες. Συνεχίζονται επίσης οι επισκέψεις στις φυλακές, στις οποίες πολλά πεθαίνουν από ασιτία και ασθένειες, όπως μας αναφέρει ο Διευθυντής των φυλακών. Συνεχίζονται ακόμη και οι οικονομικές ενισχύσεις για υποτροφίες μαθητών, για αγορά φαρμάκων, για νοσήλεια ασθενών στα νοσοκομεία, κ.α.

Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι το Γυμνάσιο που χτίζεται στην περιοχή Παλόμπε, τελειώνει σε ένα μήνα. Ολόκληρο το κτηριακό συγκρότημα κάνει υπερήφανη την Ιεραποστολή, καθώς είναι όμορφο, λειτουργικό και γερό. Είναι από τα πιο γερά σχολεία που διαθέτει η χώρα. Φτιάχτηκε με τέτοιες προδιαγραφές, ώστε να φιλοξενεί με ασφάλεια τους μαθητές και να αντέξει για πάρα πολλά χρόνια.

Κάνουμε, λοιπόν, έκκληση να μας στηρίξετε οικονομικά, ώστε να ανταποκριθούμε στα έξοδα του εξοπλισμού, που υπολογίζουμε ότι θα ανέλθουν στο ποσό των 35.000 ευρώ. Το ποσό αυτό θα διατεθεί για έπιπλα, θρανία, πίνακες, γραφεία, βιβλιοθήκες, για τις αίθουσες διδασκαλίας, για την αίθουσα του αναγνωστηρίου, για τα γραφεία των καθηγητών και για εξοπλισμό με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το απαραίτητο εποπτικό υλικό.»

Το παραπάνω άρθρο το αναδημοσιεύουμε από το περιοδικό «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός», αρ. τεύχ. 88, Α΄ τρίμηνο 2012, σελ. 417-421)

(Ιεραποστολικός σύνδεσμος Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός: 2310 606 920)