Οι Επιθέσεις στην Πολυσύνθετη Ζωή μας

ellasΟ σύγχρονος πολυσύνθετος τρόπος ζωής κομματιάζει όλο και περισσότερο τη ζωή μας. Η πολυφωνία των συμφερόντων, των δραστηριοτήτων και των αγαθών, συνθέτουν μία χορωδία που τραγουδάει τρομερά φάλτσα.

Ζούμε σε μια δύσκολη ταραγμένη εποχή. Τα πάθη κυριαρχούν στις καρδιές των ανθρώπων. Η βία και η τρομοκρατία κάθε μέρα και πιο πολύ γίνονται καθημερινές επικίνδυνες εκδηλώσεις. Η διαφθορά και η ανηθικότητα, σε υψηλούς και χαμηλούς χώρους, παίρνει διαστάσεις ανησυχητικές. Οι αιρέσεις, οι δαιμονικές και ανατολικές θρησκείες αλωνίζουν τη χώρα μας με καταστρεπτική μανία. Η διαφθορά του πολιτικού κόσμου και οι κοινωνικές διαμάχες ταράζουν την κοινωνία. Η ελευθερία θυσιάζεται στο βωμό της ασυδοσίας. Οι πολεμικές εστίες, αντί να λιγοστεύουν, αυξάνονται.

Το πιο τραγικό γεγονός απ’ όλα, είναι η αισθητή και συνειδητή εχθρική στάση υπεύθυνων και ανεύθυνων εναντίον του Θεού. Το κέντρο της ζωής έχει γίνει η ύλη, η πρόσκαιρη απόλαυση, η ηδονή, η εφήμερη ικανοποίηση, η απάτη, η κλοπή και η κομπίνα στην πολιτική ζωή που θερίζει πολιτικούς και μη. Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η δημιουργία μιας διαλυμένης κοινωνίας, με ανθρώπους αγχώδεις, καταθλιπτικούς, δυστυχισμένους και μισότρελους. Το πλήθος του λαού ζητάει πολλά, τώρα και χωρίς κόπο. Ζητάει και κανείς δεν έχει να δώσει. Λύση εδώ κάτω στον πλανήτη γη δεν υπάρχει.

Ο σύγχρονος ταλαιπωρημένος άνθρωπος δεν έχει καμία επιλογή. Δύναμη για να λύσει τα υπαρξιακά του προβλήματα δεν διαθέτει. Οι σοφοί της εποχής μας διακηρύττουν ότι ο άνθρωπος σήμερα δεν είναι σε θέση να κάνει το καλό. Αργά ή γρήγορα οδηγείται στο γκρεμό της αυτοκαταστροφής του.

Ο Θεός είναι ο μόνος που μπορεί να αλλάξει ριζικά τον άνθρωπο, την κοινωνία, το έθνος μας, ολόκληρο τον κόσμο.

Είναι ο Μοναδικός, Παντοδύναμος και Πανάγαθος Θεός, που θέλει και μπορεί. Κανένα άλλο πρόσωπο ή κοινωνικό σύστημα, όσο και να θέλει να σώσει τον άνθρωπο, δεν μπορεί να το κάνει. Και δεν μπορεί, γιατί δεν διαθέτει την υπεράνθρωπη και υπερφυσική δύναμη που ο Θεός διαθέτει. Ο σύγχρονος άνθρωπος χρειάζεται αυτή και μόνον αυτή τη δύναμη: Τη δύναμη του Θεού. Η δύναμη του Θεού είναι η μόνη που μπορεί να αντισταθεί στο κακό μέσα του και γύρω του. Είναι η δύναμη που διαλύει και εξαφανίζει ριζικά όλα τα εσωτερικά κακά, που σκοπό έχουν να τον καταστρέψουν.

Ας γίνει, λοιπόν, γνωστό ότι ο Θεός και μόνον ο Θεός διαθέτει την καλή δύναμη που ξαναδημιουργεί τον άνθρωπο. Τον ξαναγεννάει, τον κάνει έναν εντελώς καινούργιο άνθρωπο, με υπερφυσικές και υπεράνθρωπες δυνάμεις που ενεργούν θετικά και αποτελεσματικά, τόσο στη ζωή του, όσο και στο περιβάλλον του.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο