Μεγάλα και Θαυμαστά το 2019
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

IHSOYSFILOS

Tο 2019, με τη βοήθεια του Θεού, θα είναι καλύτερο από το 2018. Να το πιστεύουμε και να περιμένουμε να γίνει πραγματικότητα, παρά τις δύσκολες και σκληρές περιστάσεις που μας ανακοινώνονται.

Η χριστιανική θρησκεία είναι πολύ μεγαλύτερη και σπουδαιότερη απ’ ό,τι ο σύγχρονος άνθρωπος γνωρίζει και πιστεύει. Απευθύνεται σε αδύνατους ανθρώπους και τους λέει πώς θα γίνουν δυνατοί. Βοηθά τους νικημένους της ζωής να γίνουν υπέρ-νικητές. Οδηγεί τους δυστυχισμένους και γεμάτους άγχος ανθρώπους σε μια οργανωμένη ζωή ειρήνης και χαράς. Υπόσχεται σε όλους - και το πραγματοποιεί - ότι μπορούν να γίνουν υπέροχοι και μεγάλοι άνθρωποι. Διδάσκει όλους μας πώς να ζήσουμε μια ευτυχισμένη ζωή και πως μπορούμε, με τη βοήθεια του Θεού, να χτίσουμε έναν «καθώς πρέπει» κόσμο.

Δεν υπάρχει άλλη θρησκεία στον κόσμο σαν τη χριστιανική. Γιατί η χριστιανική θρησκεία έχει έναν ζωντανό αρχηγό, τον Κύριο Ιησού Χριστό, που νίκησε τα πάντα, ακόμα και το θάνατο και ζει αυτή τη στιγμή και μεσιτεύει για σένα και για μένα στον Πατέρα Θεό (Ρωμ. 8:34).

Αν την υπέροχη αυτή νικηφόρα ζωή δεν τη ζει ο σύγχρονος Χριστιανός, είναι γιατί δεν είναι αληθινός Χριστιανός. Είναι γιατί ποτέ του δεν πίστεψε στα σοβαρά στον Ιησού Χριστό, δεν Τον σεβάστηκε ως Θεάνθρωπο, δεν Τον προσκάλεσε στη ζωή του! Όταν αυτό το κάνει, ελευθερώνεται από όλα τα βάρη του παρελθόντος, γίνεται ένας καινούργιος άνθρωπος και με την υπερφυσική δύναμη που αποκτά από το Άγιο Πνεύμα, μπορεί και λύνει τα καθημερινά του προβλήματα με θαυμαστό τρόπο. Και όλα αυτά διότι ο άνθρωπος πλησίασε στον Ιησού Χριστό μετανιωμένος και εμπιστεύθηκε την ζωή του σ’ Αυτόν. Έτσι, ο Θεός «σκήνωσε» μέσα του και η ζωή του άλλαξε.

Καθώς, λοιπόν, μπήκαμε στο πρώτο σκαλί του 2019, υπάρχει τρόπος να γίνουμε καινούργιοι άνθρωποι. Υπάρχει τρόπος να αποκτήσουμε καινούργια δύναμη για να αντιμετωπίσουμε όλα τα σύγχρονα δεινά που κάθε μέρα και πιο πολύ μεγαλώνουν. Με τον Χριστό στη ζωή μας μπορούμε να είμαστε πάντοτε νικητές. Γιατί σύμφωνα με την υπόσχεσή Του, που έχει γίνει πολλές φορές πραγματικότητα, «όλα είναι δυνατά γι’ αυτόν που πιστεύει» (Μάρκος 9:23).

Στον καινούργιο, αναγεννημένο άνθρωπο, ο Θεός υπόσχεται και κάνει πραγματικότητα τα λόγια του προφήτη Ιερεμία: «Κάλεσέ με και θα σου απαντήσω, θα σου αναγγείλω μεγάλα πράγματα, που δεν τα γνωρίζεις, ούτε μπορείς να τα γνωρίσεις» (Ιερεμίας 33:3). Γι’ αυτό η χριστιανική θρησκεία είναι η θρησκεία των μεγάλων πραγμάτων. Αν ορισμένοι την κάνουν μικρή, αποκρουστική κι αδύνατη, δεν φταίει ο Θεός γι’ αυτό.

Αν εμπιστευθείς τη ζωή σου σ’ Αυτόν, θα σε κάνει το 2019 πιο μεγάλο από τα όνειρά σου, από την αρρώστια σου, από τις αδυναμίες σου, από τα μίση σου, από τα πάθη σου, τα παράνομα συμφέροντά σου, τον εγωισμό σου, τις προκαταλήψεις σου και τις ήττες σου. Ο Θεός κινείται στους πιο απίθανους δρόμους και μετατρέπει το κακό σε καλό, το αδύνατο σε δυνατό, το άσχημο σε όμορφο, την αρρώστια σε υγεία, την ήττα σε νίκη. Ο Θεός είναι η μοναδική ιδιοφυία και δύναμη μιας ριζικής αλλαγής ολόκληρης της προσωπικότητας του ανθρώπου.

Το 2019 θα είναι για σένα ο χρόνος που θα δεις και θα ζήσεις μεγάλα και υπέροχα, αν πιστέψεις και το θελήσεις. Το 2019, με τη βοήθεια του Θεού, θα υπερπηδήσεις γιγαντιαία εμπόδια και θα γίνει η καλύτερη ζωή που έχεις ζήσει μέχρι σήμερα. Κι αυτό θα γίνει όχι με τη δική σου δύναμη. Όχι αν μπορείς εσύ, αλλά αν θέλεις ο Θεός να σε φτιάξει έτσι, ώστε να ζεις σωστά και να σκέφτεσαι μεγάλα και θαυμάσια πράγματα, όπως ο ίδιος είναι Μεγάλος και Θαυμαστός.

Δοκίμασε να ζήσεις το 2019 με τον Θεό στη ζωή σου! Έλα στην Εκκλησία, ζήσε την υπέροχη Θεία Λειτουργία, άφησε τα λόγια των ιερέων και των ψαλτών να διεισδύσουν στην καρδιά σου και ζήτησε από τον Χριστό να έρθει στη ζωή σου, να αναλάβει εσένα και τις υποθέσεις σου το 2019 και θα δεις ότι θα συμβούν στη ζωή σου πολύ πιο μεγάλα και υπέροχα πράγματα απ’ αυτά που φανταζόσουν. Γιατί τα πάντα είναι δυνατά στον Θεό!

 

Σε όλους τους αναγνώστες της εφημερίδας μας

Ευχόμαστε το 2019 να είναι έτος θείου φωτισμού και αγιασμού

Το Σύμβολον της Πίστεως

Πιστεύω εις ένα Θεόν, Πατέρα, Παντοκράτορα, ποιητήν ουρανού και γης, ορατών τε πάντων και αοράτων. Και εις ένα Κύριον Ιησούν Χριστόν, τον Υιόν του Θεού τον μονογενή, τον εκ του Πατρός γεννηθέντα προ πάντων των αιώνων. Φως εκ φωτός, Θεόν αληθινόν εκ Θεού αληθινού γεννηθέντα, ου ποιηθέντα, ομοούσιον τω Πατρί, δι' ου τα πάντα εγένετο. Τον δι' ημάς τους ανθρώπους και δια την ημετέραν σωτηρίαν κατελθόντα εκ των ουρανών, και σαρκωθέντα εκ Πνεύματος Αγίου, και Μαρίας της Παρθένου, και ενανθρωπήσαντα. Σταυρωθέντα τε υπέρ ημών επί Ποντίου Πιλάτου, και παθόντα, και ταφέντα. Και αναστάντα τη τρίτη ημέρα κατά τας Γραφάς. Και ανελθόνται εις τους ουρανούς, και καθεζόμενον εκ δεξιών του Πατρός. Και πάλιν ερχόμενον μετά δόξης κρίναι ζώντας και νεκρούς, Ου της Βασιλείας ουκ έσται τέλος. Και εις το Πνεύμα το Αγιον, το Κύριον, το Ζωοποιόν, το εκ του Πατρός εκπορευόμενον, το συν Πατρί και Υιώ συμπροσκυνούμενον και συνδοξαζόμενον, το λαλήσαν διά των Προφητών. Εις Μίαν, Αγία, Καθολικήν, και Αποστολικήν Εκκλησίαν. Ομολογώ έν Βάπτισμα εις άφεσιν αμαρτιών. Προσδοκώ Ανάστασιν νεκρών, και ζωήν του μέλλοντος αιώνος. Αμήν.

Θα μας βρείτε

Σατωβριάνδου 31 - AΘHNA 104 31 1ος όροφος  (η είσοδος μας είναι διαφορετική της πολυκατοικίας)

Τηλέφωνο: 2105227726

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Top